Expo Dino World, Brussel

EXPO DINO WORLD, PALEIS 2 – BRUSSELS EXPO

VERTREK OP ONTDEKKING LANGS EEN SPANNEND EDUCATIEF PARCOURS OP MEER DAN 5000 M²!

Beleef een buitengewoon avontuur langs een parcours op een oppervlakte van meer dan 5000 vierkante meter… Reis meer dan 65 miljoen jaar terug in de tijd en ontdek een wereld waar de meest buitengewone wezens regeerden die onze planeet ooit gekend heeft: DINOSAURUSSEN.

Een leuk, leerzaam, fascinerend parcours dat elk kind in een avonturier verandert en die iedereen naar een unieke en wonderlijke wereld zal brengen!

Laat je verrassen door de grootte en het gebrul van de triceratops, de brachiosaurus of de beroemde tyrannosaurus. Sta versteld van de fantastische afmetingen van de Pteranodon en vergelijk je eigen voetafdrukken met die van een jonge Diplodocus.

Meer info op www.expodino.be!

Krijg een korting van 10%* op je tickets!

Interesse?

Klik op de link om toegang te krijgen tot deze exclusieve promotie en gebruik de promocode “EDUDINO
https://expodinoworldpartners.tickets.brussels-expo.be/schedule

Kies een datum in de kalender en maak zo gebruik van de korting. De korting werd reeds verrekend op de geafficheerde prijzen.

* Geldig voor tickets voor volwassenen, kinderen en family pass vanaf 01.06.2021 en tot uitputting van de voorraad. Max. 10 tickets per bestelling. Niet cumuleerbaar met andere promoties en/of met terugwerkende kracht.

Openingsdagen:

Van 1 tot 30 juni is Expo Dino World elk weekend geopend van 8u30 tot 19u30 en elke woensdag van 12u00 tot 16u30.

Van 1 juli tot 31 augustus is Expo Dino World elke dag geopend.  Van 10u00 tot 17u00 op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag en van 10u00 tot 14u30 op maandag, dinsdag en donderdag. De expo sluit ongeveer anderhalf uur na het laatst beschikbare tijdsslot.

Tickets :

  • Vanaf 26 juni, de hele zomer lang: 10€!
  • Tot 26 juni:
    • Volwassenen: € 14
    • Kinderen (van 2 tot 11 jaar): € 11
    • Familieticket (2 volwassenen + 2 kinderen): € 45