Ontdek ondergronds Maastricht!

Weg van de massa. Donker en mysterieus. De grotten, het fort en de kazematten. Ze vormen letterlijk het fundament van Maastricht.

Onder de grond staat de tijd even stil en bestaat online niet. Met een Official Maastricht Guide ga je op pad in een ‘verborgen’ deel van de stad. Een indrukwekkend gangenstelsel onder de grond. Samen met de anekdotes en verhalen van de Official Maastricht Guides komt de geschiedenis tot leven. Ze nemen je meer naar de tijd van bezettingen, belegeringen en ondergronds schuilen. Op pad met de kids tijdens een kindergrottentocht, actief de grotten ontdekken tijdens een steptocht of kom meer te weten over de eeuwenoude geschiedenis die er schuilt achter muurschilderingen en ondergrondse kelders. Maastricht Underground heeft voor ieder wat wils.

Kijk voor een overzicht van de rondleidingen, data, prijzen en tickets op www.maastrichtunderground.nl

Contactgegevens
Maastricht Underground
ma t/m za: 9.00 tot 17.00 uur
T: +31 (0)43-3252121
info@maastrichtunderground.nl

Adres
Maastricht Underground Ticketshop
Luikerweg 80
6212 NH Maastricht

Groepenaanbod

Wat is er nou leuker dan de geschiedenis van deze bijzondere plek samen te ontdekken. Ga op een unieke speurtocht samen met de bekende musketier D’Artagnan, ontdek schuilplaatsen uit de Tweede Wereldoorlog of ga op een spannende zoektocht naar de schatkist in het eeuwenoude Fort. De perfecte activiteiten samen met familie, vrienden of collega’s.

Kijk voor meer informatie over bedrijfsuitjes, teambuilding of groepsrondleidingen op www.maastrichtunderground.nl

Contactgegevens
Maastricht: for Groups & Events
ma t/m za: 9:00 tot 17:00
T: +31 (0)43 – 350 62 62
info@groups-events.nl