Stayokay: dé keten van hostels in Nederland

Bij Stayokay overnacht je op de meest bijzondere plekken in Nederland:  van kasteel tot kubus-woning en van hartje stad tot aan het wad.
Vanuit je (privé)kamer ligt het avontuur voor de deur.
Wij houden niet van poespas, maar zorgen voor een comfortabele basis met alles wat je nodig hebt. We zijn ons bewust van de mensen en de wereld om ons heen en daarom werken wij elke dag hard aan een sociaal en duurzaam verblijf.

Met het gezin

Wat is er nou leuker dan op vakantie met je gezin? Zelfs een korte vakantie voelt voor de kids als een groots avontuur! Boek een privékamer of familiekamer in een van de familie­hostels van Stayokay in Nederland. Daar kunnen de kids lekker hun gang gaan. Van hossen door de bossen tot kastelen bouwen op het strand. Gegarandeerd genieten, ook voor de ouders!

Met een (school)groep

Weg van de snelweg en back to nature: met de bijzondere groepsaccommodaties van Stayokay ontdek je Nederland op een verrassende, voordelige manier. De accommodaties liggen op prachtige plekken waar je gegarandeerd een fantastische tijd doorbrengt met jouw groep. Kies uit 20 unieke hostels door heel Nederland!

Onze tips voor jou

Stayokay Domburg

Stayokay Domburg is een hostel in een wel heel bijzondere locatie: Kasteel Westhove. Dit 13e-eeuwse kasteel, compleet met torens en een slotgracht, ligt op loopafstand van het strand.

Stayokay Dordrecht

Water en natuur, sport en stad, bij Stayokay Dordrecht vind je het allemaal. Met Nationaal Park De Biesbosch als je achtertuin en de stad op fietsafstand heb jij gegarandeerd een heerlijke vakantie!

Stayokay Maastricht

Een pareltje aan de Maas! Stayokay Maastricht ligt op een perfecte locatie: schitterend aan de Maas en op loopafstand van de stad.

Bekijk alle 20 locaties op Stayokay.com.

FaceBook : https://www.facebook.com/StayokayHostels
Instagram : https://instagram.com/stayokayhostels/
TikTok : https://www.tiktok.com/@stayokayhostels