Jurassic Adventure – Waagnatie, Antwerpen

Vanaf 1 juli 2023

Welkom in de verbazingwekkende wereld van Jurassic Adventure, waar brullende dinosauriërs en spannend speelplezier samenkomen! Raaaaw! Deze zomer arriveren meer dan 55 geanimeerde dino’s in de Waagnatie – een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin!

Een tijdreis van miljoenen jaren

 Jurassic Adventure is speciaal bedacht voor dinofans van alle leeftijden: Langs een educatief parcours ga je de dinosauriërs en hun verhaal tegemoet en krijg je zeer uitgebreide info. Het jonger publiek krijgt de kans om een echte “Dino Ranger” te worden via een speelse speurtocht doorheen het prehistorische parcours.

Navigerend door Jurassic Adventure, voel je de aanwezigheid van de majestueuze en uitgestorven reuzen. Het is een ervaring die al je zintuigen zal prikkelen en je hart sneller zal doen slaan.

5.000 m2 dinoplezier!

Betreed de buitengewone expo en laat je verrassen door maar liefst 5.000 m2 aan avontuurlijke ontdekkingen en plezier. Terwijl je binnenstapt in het opgravingsgebied, kunnen de kleintjes zich vermaken als ware aspirant-paleontologen. Ze zullen zelfs hun vaardigheden aanscherpen terwijl ze dinosaurusbotten opgraven die verborgen liggen in het zand. Het is een gigantisch avontuur dat de nieuwsgierigheid van de jonge ontdekkingsreizigers zal prikkelen.

Binnen- EN buitenjungle vol speelplezier

En het ontdekken gaat verder! Onze speciale “kind zone” binnen én buiten is de perfecte plek om te dansen met dinosaurussen en de meest onvergetelijke foto’s in een reusachtig dino-ei te maken. Jurassic Adventure is ook gevuld met grote opblaasbare dinosauruskastelen, die kinderen uitnodigen vol energie in actie te schieten. Ze kunnen zichzelf verliezen in een prehistorische wereld waarin ze klimmen, springen en verkennen. En als ze het even wat rustiger willen aandoen, wacht er een levensgroot Vier-op-een-rij spel op hen, klaar om hun strategische vaardigheden te testen.

Mis deze unieke kans niet om jezelf en je gezin onder te dompelen in de prehistorie, laat je verbeelding de vrije loop. Jurassic Adventure staat klaar om je mee te nemen op een onvergetelijk avontuur dat je nog lang zal bijblijven.

Koop nu je tickets en bereid je voor op een reis naar een wereld vol verwondering en opwinding!

WWW.JURASSICADVENTURE.BE