Eupen

Als u hier wil verblijven is de hoofdstad van de Oostkantons een van de mooiste streek in de Euregio. Deze streek bied verschillende bezienswaardigheden, kastelen, natuurschoon maar de gastvrijheid van de mensen is natuurlijk ook een troef voor de stad.

In ons brochure vindt u alle overnachtingsmogelijkheden om een prachtig verblijf te maken. U zal bijvoorbeeld gastkamers maar ook hotelkamer vinden. Er is iets voor iedereen.

Dank zijn ideale locatie aan Drielandenpunt is Eupen ook fijn voor gastronomieliefhebbers. U mag verschillende gerechten en de top kwaliteit van de menus proeven.

In Eupen mag u ook rustig ontspannen, wandelen, Nordic Walking doen, fietsen enz.

De Weserstad en zijn leuke musea, zijn culturele evenementen, de Weserstuwdam en de winkels maken van Eupen een schitterende bestemming rond het hele jaar. In voorjaar en in zommer kunnen de toeristen ontspannen maar ook aan verschillende activiteiten mee doen. In herfst kunnen ze het woud en zijn prachtige kleuren bewonderen en de besneeuwd landschappen in winter.

Het kerstmarkt in december, rommelmarkten en kleurige carnavalkorso zoals een pret animatieprogramma tijdens de zomer zullen u een leuke sfeer verzekeren (Eupen musiek marathon, de Tyrolfeest, het openbaartheater festival ezv).

website : https://eupenlives.be/nl/