provincie Luik, leren en ontdekken

Zes toeristische locaties voor uw excursie of verblijf in de Provincie Luik

Wil je even van de schoolbanken af? Ga dan naar de provincie Luik! Onze toeristische sites bieden u programma’s die perfect op uw klassen zijn afgestemd, met kant-en-klare lesboekjes.

Of het nu gaat om het stimuleren van het debat over het burgerschap, over thema’s die onze samenleving raken of over de actualiteit, het Museum van het Waalse Leven zal u helpen om uw opdracht te vervullen met zijn museum maar ook met al zijn pedagogische instrumenten die tot uw beschikking staan.

Blegny-Mijn dompelt u onder in het leven van de mijnwerkers, een unieke en ludieke ervaring die deel uitmaakt van het werelderfgoed van de UNESCO.

De kunst en de smaak van streekproducten ontdekken in een sprookjesachtige omgeving, dat kan ook op het Kasteel van Jehay!

Vertrekken in de tijd van de kastelen, brood leren bakken of op schattenjacht gaan, Het Domein van Palogne biedt een sprong in de tijd voor groot en klein.

Grote groene ruimtes, respect voor en behoud van de natuur en haar ecosysteem, dat is het engagement van het Huis van het Natuurpark Hoge Venen-Eifel en een plicht voor de toekomstige generaties.

Aan de rand van het plateau van Herve ontvangt het Domein Wégimont, met zijn verwarmde zwembadcomplex, uw klas en biedt tal van speelse activiteiten voor uw leerlingen!

Dus als een van de activiteiten u aanspreekt, neem dan contact met ons op en laten we samen uw schoolexcursie of verblijf organiseren!

website: www.ardenneincoming.be
e-mailinfo@ardenneincoming.be

Video: