Jump / Woopahoo / Clipnclimb / Bowling Pottelberg, Kortrijk

Jump Pottelberg

Een indoor-trampolinepark van 1500 m2. Uniek in de Zuid-West-Vlaamse regio. Jong én minder jong, sportieveling of recreant, families, scholen of bedrijven die een teambuilding organiseren. Ontdek onze veelzijdigheid aan trampolines. Voor elk wat springs dus.

website: http://www.jumppottelberg.be

Woopahoo : Het leukste, gekste, spannendste, mooiste indoor pretpark in Kortrijk!

Kom en ontdek onze wereld van Woopahoo met vele toffe en spectaculaire attracties! Speelplezier verzekerd! In het huis van Woopahoo kun je ook terecht voor tal van lekkere snacks en drankjes.

Voor de dansliefhebbers is er de enige echte professionele Woopahoo-kinderdisco! Shaken, draaien, springen, zwieren…..laat je helemaal gaan op het ritme van de allerleukste dansliedjes.

Wij verzorgen graag al uw recepties, doop- en communiefeesten, bedrijfsfeestjes, verenigingfeestjes, vergaderingen,…. Hiervoor hebben we een afzonderlijke ruimte met zicht op het speelpark. Aarzel niet en contacteer ons vrijblijvend voor meer info. 

website : http://www.woopahoo.be

Bowling Pottelberg

Bowling Pottelberg bevindt zich op een worp van de autosnelweg E17 en beschikt over 16 volautomatische banen met makkelijk te volgen computerscores. Het is het ideale tafereel voor een avondje uit met familie en vrienden!

website: http://www.bowlingpottelberg.be