Middelkerke: het Zandsculpturenfestival 2022 is gigantisch!

In 2021 bezochten meer dan 100.000 mensen het Zandsculpturenfestival Middelkerke. De lat ligt dus hoog voor deze nieuwe editie. Dit jaar verhuist het festival voor het gemak van bezoekers en bewoners naar een gloednieuwe locatie op het strand, met een oppervlakte van meer dan 5.000 m2, tegenover het De Greefplein, vlakbij de gelijknamige tramhalte. Dit maakt het perfect bereikbaar!

Dino’s in the sand is het gigantische thema van deze editie!

In 2021 werd zo’n 4.000 ton zand gebruikt voor de sculpturen, maar omdat dinosaurussen gigantische wezens zijn, zullen we er ongeveer 2.000 ton zand bovenop doen om nog meer en grotere sculpturen te maken! Verwacht je naast de bekende soorten zoals de velociraptor, de stegosaurus en natuurlijk de T-Rex, ook aan tal van spannende scènes. Je zal zeker onder de indruk zijn!

Er worden ook meer animaties aangeboden. We zitten tenslotte in de grootste zandbak van het land! Op het programma staan workshops, een VR ervaring, een speelzone en speciale dino-events.

Jouw uitstap naar de kust combineren met een bezoek aan het Zandsculpturenfestival van Middelkerke maakt je dagje uit met familie en vrienden helemaal perfect! Houders van een van een NMBS Discovery Ticket kunnen rekenen op een korting van 50% op hun treinrit. Inwoners van Middelkerke en mensen met een tweede verblijf in Middelkerke krijgen 2 euro korting op de toegangsprijs. Het Zandsculpturenfestival Middelkerke loopt tot en met 11 september. Boek jouw ticket nu!