Luxemburgse Jeugdherbergen

School- of groepsreis met verblijf in de Luxemburgse jeugdherbergen

Een school- of groepsreis naar de Luxemburgse jeugdherbergen zal ongetwijfeld tot onvergetelijke ervaringen leiden. Zo’n reis biedt niet alleen de mogelijkheid om een nieuw land te verkennen, maar ook om de onderlinge band binnen de groep te versterken.

De jeugdherbergen in Luxemburg zijn de ideale accommodatie omdat ze moderne en gezellige kamers bieden, die een goede nachtrust garanderen.

Leraren, begeleiders of groepsleiders kunnen ook profiteren van een éénpersoonskamer om te ontspannen en zich voor te bereiden op de volgende spannende dag.

De jeugdherbergen hebben gemeenschappelijke ruimtes, sportfaciliteiten en speelplaatsen.

Dit betekent dat deelnemers ook buiten de lessen samen actief kunnen zijn en hun groep kunnen versterken. Afhankelijk van de jeugdherberg zijn er ook sportfaciliteiten en speeltuinen die voor veel plezier en activiteiten zorgen. Het restaurant ter plaatse biedt ook verschillende cateringopties om de energiereserves aan te vullen.

Daarnaast bieden de jeugdherbergen een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten, die zijn onderverdeeld in verschillende programmamodules of meerdaagse programma’s.

Studenten kunnen bijvoorbeeld boogschieten in Beaufort of klimmen in Echternach. Teambuildingactiviteiten bevorderen de samenhang en de communicatie binnen de groep. Tijdens rondleidingen door steden, kastelen, paleizen en musea kunnen studenten kennismaken met de rijke cultuur en geschiedenis van Luxemburg.

Voor liefhebbers van middeleeuwse geschiedenis bieden meerdaagse programma’s in Vianden en Beaufort een unieke ervaring. Natuurbeschermingscentra nodigen u uit om de plaatselijke fauna en omgeving beter te leren kennen.

Al met al belooft zo’n schoolreis naar Luxemburg met verblijf in de jeugdherbergen een fascinerende combinatie van onderwijs, avontuur en plezier. Deze reis zal niet alleen de kennis van de leerlingen verbreden, maar ook hun vriendschappen verdiepen en onvergetelijke herinneringen creëren.

Het team van de Luxemburgse jeugdherbergen verwelkomt met plezier elke groep en helpt graag bij het plannen en organiseren van schoolreisjes en groepsreizen.

Contact:
Luxemburgse Jeugdherbergen
Administratief Centrum
T. (+352) 26 27 66 215
animation@youthhostels.lu
www.youthhostels.lu/gruppenreisen

Follow us:

Meer foto’s :
Photos Auberges de jeunesse