THE DIRE STRAITS EXPERIENCE

Shiver in the Dark’ – World tour 2024/ 2025
THE DIRE STRAITS EXPERIENCE

Featuring former Dire Straits member Chris White

Overal ter wereld waar ze komen, vult The Dire Straits Experience in een mum van tijd de zalen. Deze band overtuigt alle fans, ook de meest kritische. En zo leeft de legendarische muziek van Dire Straits verder!

Voor de enorme schare trouwe fans leek het einde van de wereld gekomen toen Dire Straits in 1995 de optredens staakte. Maar dankzij diezelfde bevlogen liefhebbers is de muziek van de razend populaire rockformatie meer levend dan ooit tevoren. De roep om songs uit het muzikaal universum dat Dire Straits naliet, is onverminderd groot, ook bij de jongere generaties. The Dire Straits Experience geeft gehoor aan die roep en de fans zijn er meer dan blij om. De band wordt wereldwijd gezien als het beste sinds Dire Straits. Dichter bij het origineel ga je niet komen.

Dire Straits bandlid Chris White en zes muzikanten van wereldklasse maken deel uit van de groep die de parels uit het oorspronkelijke repertoire ten gehore brengen. Sultans of swingMoney for nothing, Private investigations en vele anderen. The legend is alive and keeps growing! Steeds meer nieuwe fans vinden de weg naar de concertzalen én naar de muziek van Dire Straits.

The Dire Straits Experience weet de ongeëvenaarde muzikale klasse van Dire Straits op uiterst authentieke manier te laten herleven. Zo meent Chris White dat bandlid Terence Reis de enige is die de vocale en instrumentale kwaliteiten van oud-Straits voorman Mark Knopfler kan evenaren. Dan ligt de lat hoog. De nieuwe formatie is sowieso een ijzersterke verzameling muzikaal talent.

19 mei 2024 – Concertgebouw Brugge – soldout
23 mei 2024 – Stadsschouwburg Antwerpen – soldout
21 nov 2024 – Koninklijk Circus, Brussel – NEW DATE

www.direstraitsexperience.com