Vlaamse Jeugdherbergen

Schoolreizen in het groen, aan zee en in de stad

All-in schoolreizen = verblijf + programma
Jeugdherbergen zijn de ideale uitvalsbasis voor een leerrijke ontdekkingstocht doorheen de Vlaamse steden en natuurgebieden. Wij bieden uitgewerkte programma’s aan in 18 jeugdherbergen in Vlaanderen. Elke locatie heeft een programma van 3 of 5 dagen met de nadruk op milieu-educatie, cultuur, sport en spel.

Ben je enkel op zoek naar accommodatie of wil je een all-in pakket met georganiseerde activiteiten en volpension? Contacteer schoolklassen@vjh.be voor een voorstel op maat van jouw groep.


Gratis drinkfles op schoolreis

Na het verpletterende succes van Mei Plasticvrij, heeft de Vlaamse Jeugdherbergen vzw (VJH) beslist om dit schooljaar iedere leerling en leerkracht op schoolreis een ecologische fles cadeau te doen.

Deze herbruikbare fles kunnen ze dan ook meteen gebruiken waardoor dit zorgt voor minder plastic en dus ook een kleinere afvalberg in de jeugdherbergen. Niet alleen worden kinderen en jongeren zich bewust van de wegwerpproblematiek, ze worden tegelijk gestimuleerd om kraantjeswater te drinken.

Met de leerkrachten naar de jeugdherberg?
Dan kan natuurlijk ook! Wij bieden comfortabele accommodatie, lekkere en gezonde maaltijden, gratis gebruik van de vergaderzalen… kortom alle ingrediënten voor een geslaagde teambuilding of meerdaagse personeelsvergadering.

Gratis introductiedagen
Interesse in onze schoolreizen? Kom dan naar één van onze gratis introductiedagen. Je krijgt er meer info over de programma’s en een rondleiding in de jeugdherberg. Meer info en inschrijvingen op de website.

www.schoolklassen.be

Volg ons op FacebookInstagram en Twitter.