Zwemparadijs – LAGO Beveren De Meerminnen

Het plezantste water vind je in de LAGO zwemparadijzen!

Een heerlijke daguitstap boordevol waterpret?

Welkom bij de LAGO-zwemparadijzen!

Voor 101 spetterende wateravonturen moet je bij de LAGO-zwemparadijzen zijn! De subtropische zwemparadijzen van LAGO zijn dé perfecte uitstap voor het ganse gezin. LAGO, dat is meer water, meer plezier in heel België. Maak kennis met de leukste zwemparadijzen van Vlaanderen in Beveren, Brugge, Gent, Kortrijk, Lier, Pelt en Sint-Truiden.  Op zoek naar een daguitstap tijdens het familieweekend in de Ardennen? Ontdek de LAGO-zwemparadijzen over de taalgrens in Mons en Eupen.

Ontdek het sensationeel aanbod van megacoole glijbanen, spetterende golfslagbaden en verwarmde buitenzwembaden! Laat je meevoeren door lange wildwaterbanen waar je in kolkend water door de bochten scheert. Wie zet de snelste tijd neer in de waterglijbaan: mama of papa?

Ook de allerkleinsten halen hun hartje op aan heel wat plonspret. LAGO laat ze wegdromen naar een wereld waar geen dromen te fantasierijk zijn. In een zalige temperatuur van 34°C is het alvast heerlijk vertoeven. Wist je dat de diepte van elk kinderbad verschillend is? Zo geniet zowel jong en oud van een dagje uit!

Smullen in het LAGO Bistro.
Van heel veel zwempret krijg je honger: maak je dagje uit compleet met een bezoekje aan het LAGO Bistro. Elk zwemparadijs heeft zijn eigen zwemmersbar en LAGO Bistro. Verfrissende drankjes, heerlijke (kinder)menu’s en nog meer lekkers wachten op jou. Je kan eten op het zwemmersterras in badkledij zodat de kids daarna weer met opgeladen batterijen verder op ontdekkingstocht kunnen. Liever een gezellige brasserie waar je kan vertoeven? Geniet na de zwembeurt van de gerechten die geserveerd worden in het kindvriendelijke LAGO Bistro.

website : https://www.lago.be/
Facebook: https://www.facebook.com/LAGOzwemparadijzen/

Webshop: Opgelet: reservatie via de webshop is verplicht