Plopsaqua Landen-Hannuit

Plopsaqua Landen-Hannuit: Ontdek een betoverende waterwereld

Ontdek de magie van Plopsaqua Landen-Hannuit! Met meer dan 15 sensationele waterattracties, word je volledig ondergedompeld in de leefwereld van Maya de Bij en Bumba. Zet je schrap en beleef een onvergetelijke dag dankzij verschillende glijbanen en waterspeeltuigen!

Voor elk wat wils in Plopsaqua Landen-Hannuit

Ontdek het prachtige en enorme waterparadijs van Plopsaqua Landen-Hannuit. In dit waterpretpark komen je wildste dromen tot leven! Laat je meevoeren op de stroming van de Wild River en geniet van Maya’s prachtige bloemenwereld. Flip, Maya’s beste vriend, beweert de leukste glijbaan te hebben in De Watertuin. Geef jij hem gelijk? Test zowel Flip’s Glijbaan als de Aqua’Splash en ontdek welke glijbaan jouw hart sneller doet slaan. Het avontuur nog niet moe? Trotseer een subtropische storm met metershoge golven in Het Stormbad of wring je door haarspeldbochten op een boei in De Glijdende Banden! Echter waaghalzen kunnen terecht in de Sky Drop waarbij je van maar liefst 20 meter een vrije val maakt.

Ook de allerkleinsten kunnen in Plopsaqua Landen-Hannuit terecht voor hun allereerste wateravonturen. In de Kids Race kunnen de competitiebeesten testen wie er het snelst naar beneden raast in de Kids Race. Bovendien nodigt Bumba alle kleine clowns uit in Bumba’s Peuterbad waar ze op elk moment veilig in het water kunnen spelen.

Nood aan een welverdiende pauze? Kom tot rust in De Zweethut of kom lekker vertoeven in het buitengedeelte van Plopsaqua Landen-Hannuit, waar je volledig onderuit kan gaan op de zonnige Ligweide. Vlakbij bevindt zich bovendien de Buitenwaterspeeltuin, hét speelparadijs waar je heerlijk kan afkoelen op een bloedhete dag.

Plopsaqua Landen-Hannuit
Rue de Landen 187
4280 Hannuit
info@plopsa.be
www.plopsaqualandenhannuit.be
instagram: @plopsa_official
Facebook: Plopsaqua Hannut-Landen