Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne: Waar magie en plezier samenkomen!

Plopsaland De Panne tovert om in het Studio 100 Festival vol muziek en magie vanaf 30 maart 2024! Laat je betoveren door een overvloed aan iconische attracties, unieke shows, betoverende Meet and Greets en een gloednieuwe Studio 100 Festival On Wheels die je nergens anders vindt. Het wordt een jaar magischer dan ooit voor iedere leeftijd!

Ontdek Plopsaland De Panne en gil de longen uit je lijf op Europe’s Best New Coaster: The Ride to Happiness by Tomorrowland. In deze unieke coaster ga je maar liefst 5 keer overkop terwijl je karretje ook nog eens volledig ronddraait. Ontdek dit en meer dan 50 andere indoor- en outdoorattracties in het populairste pretpark van België.

Voor kleine avonturiers en grote daredevils

In het overdekte Mayaland, kunnen de allerkleinsten bij slecht weer terecht voor eindeloos veel Plopsa-plezier. Bovendien leren ze de verkeersregels kennen in het Verkeerspark en dit onder streng toezicht van De Buurtpolitie. Ontdek de wereld van Tik Tak vanuit één van de kleurrijke bootjes in de gloednieuwe waterattractie of ontdek het magische Bos van Plop tijdens een heerlijk boottochtje. Mag het allemaal iets avontuurlijker? Kom samen met Mega Mindy het kwaad bestrijden en vang samen boeven op De Vliegende Fietsen!

Toch nood aan wat meer spanning? Betreed op eigen risico het mysterieuze Huis Anubis en verdwaal in de geheime gangen om vervolgens met een snelheid van 90 km/u een hoogte te bereiken van meer dan 30 meter. Achteraf neemt Halvar je graag mee op De Grote Golf, die je van links naar rechts langs scherpe rotsen sleept. Duik terug de geschiedenis in en ontdek een prehistorisch landschap vol dino’s tijdens een rit op de DinoSplash. Nood aan nòg meer kriebels? Maak je klaar voor een razendsnel avontuur in Heidi The Ride, de alombekende houten achtbaan in Plopsaland De Panne. In de #LikeMe Coaster ga je op een muzikaal avontuur samen met Caro, Camille, Vince en Yemi van #LikeMe! Bereid je voor op een spannende achtbaanrit op de tonen van de bekendste #LikeMe-hits. Wil jij het park vanop afstand bekijken? Waag je aan een duizelingwekkende vlucht op 70 meter hoogte in de Nachtwacht-Flyer!

Naast de vele attracties ontmoet je in Plopsaland De Panne ook al jouw favoriete Studio 100-helden zoals Samson & Marie, K3, Bumba & Maya De Bij. Zij verwelkomen je met alle plezier tijdens onvergetelijke Meet&Greets, spetterende optredens en betoverende events.

Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660 De Panne
info@plopsa.be
www.plopsalanddepanne.be
instagram: @plopsa_official
Facebook: Plopsaland De Panne