DAVE In concert

31.05.2024 – KONINKLIJK CIRCUS, BRUSSEL

 DAVE, de vertolker van onvergetelijke hits zoals “Vanina”, “Du côté de chez Swann” en “Mon cœur est malade”, keert op 31 mei 2024 terug naar het podium van het Koninklijk Circus in Brussel om zijn grootste successen te zingen.

Enerzijds heb je de mens – populair, recreatief, een fijnproever, spontaan, met de glimlach verankerd aan zijn Nederlandse accent en met een knetterend goede stemming. En dan is er de zanger – evengoed populair, een entertainer gewapend met aanstekelijke nummers die in het collectieve geheugen gegrift zijn, – moeten we echt nog Vanina, Du côté de chez Swann, Est-ce par hasard of Mon cœur est Malade vermelden? – met een onmiddellijk herkenbare stem en een voorbeeldige levensloop. Zijn favoriete speelveld is het podium, dat hij bewandelt met inachtneming van de vier beginselen diep verankerd in zijn vurige persoonlijkheid: emotie, speelsheid, vrijgevigheid, en humor.

Verwacht van hem geen voorspelbare show. Verwacht ook niet dat hij zich inhoudt bij het zingen. Dave keert dus terug naar de bron van zijn oeuvre, barstend van enthousiasme! Hij geeft een exclusief concert in België op 31 mei 2024 in het Koninklijk Circus in Brussel! 

DAVE
31 MEI 2024
KONINKLIJK CIRCUS – BRUSSEL

De tickets zijn te koop vanaf dinsdag 23 januari om 10 uur via www.mbpresents.be