Attractiepark Toverland, Sevenum (NL)

Daan heeft het ontdekt …

Betreed de betoverende werelden van Attractiepark Toverland en ontdek je eigen magie. Ervaar de ruim 40 attracties en shows en ga op avontuur. Ben jij een echte snelheidsduivel, houd je van klimmen en klauteren of ben je een enorme waterrat? Bij Toverland beleeft iedereen een magisch mooie dag om nooit te vergeten.

Keltische legendes komen tot leven

In Avalon waan je je in de wereld van Koning Arthur en Merlijn de tovenaar. Hier vind je onder meer de spectaculaire achtbaan Fēnix. Die is maar liefst 40 meter hoog, gaat 3 keer over de kop en haalt een snelheid van 90 kilometer per uur! Daarnaast kun je samen genieten van de bootjesattractie Merlin’s Quest. Je vaart hierin door de ruïnes onder het kasteel van tovenaar Merlijn, waar je in betoverende scènes terechtkomt.

Heb je altijd al gedroomd om te leren vliegen? Met Merlijn als leermeester heb je het zo onder de knie in zijn vliegschool Pixarus. Je bepaalt zelf hoe vaak je over de kop gaat. In de Garden Tour maak je een rondrit langs bijzondere en fantasierijke planten. Draakje Sparky en eenhoorn Juna vieren graag met jou een verkleedfeestje in Jumping Juna.

Toveren… Jij kunt het ook!

In Port Laguna kun je met een toverstaf en de toverkaart Mapa Magica zelf écht toveren. Met het maken van de juiste toverbeweging tover je bijzondere taferelen tot leven. In het Magiezijn is er een interactieve show, waarin je kunt meehelpen tijdens het testen van toverstaffen op goede of kwade magie. De kleinsten kunnen naar hartenlust toveren in Villa Toverhoed in het themagebied Land van Toos.

Maar liefst vijf achtbanen

Behalve de al eerder genoemde wing coaster Fēnix vind je in Toverland ook de razendsnelle lanceerachtbaan Booster Bike waarmee je door de bocht scheurt. De kleurrijke achtbaan Dwervelwind draait volledig om zijn as en indoor achtbaan Toos-Express bezorgt je een doldwaze achtbaanrit door het Land van Toos. Ten slotte is er nog Troy; dit is de hoogste, langste en snelste houten achtbaan van de Benelux!

Waterpret

Ben jij een echte waterrat? Trotseer dan het woeste water van de kolkende rivier Djengu River die door het groene en rotsachtige landschap van de Magische Vallei stroomt. De Dwervels staan op de loer om je nat te spatten! In Expedition Zork doemt ineens een gigantische waterval op van maar liefst vijftien meter hoog! Er is geen weg terug! Hou je goed vast in de boomstam en maak je klaar voor een geweldige duik.

Weersonafhankelijk

Ook bij slecht weer kun je goed terecht bij Toverland, want met twee indoor themagebieden – met daarin onder meer de indoor achtbaan Toos-Express – ben je voor een leuke dag in Toverland niet afhankelijk van goed weer. Attractiepark Toverland is gelegen in het Nederlandse Sevenum, op een uur rijden van Antwerpen.

Waarom naar Toverland?

–      Geschikt voor alle leeftijden
–      Veilig, kindvriendelijk, overzichtelijk en schoon
–      Picknicken is toegestaan
–      Weersonafhankelijk
–      Gratis parkeren voor bussen

Laat je betoveren in een wereld vol magie.

Bekijk de tarieven voor groepen op www.toverland.com/groepen
Meer informatie over schoolreizen en om te reserveren is te vinden op www.toverland.com/schoolreis

website: www.toverland.com