Ontdek veelzijdig Noord- en Midden-Limburg, Roermond (NL)

Groepsactiviteiten in Nederlands-Limburg

Met een kleine of grote groep op zoek naar een actief, sportief, cultureel of culinair dagprogramma of meerdaags verblijf in de regio Noord- en Midden-Limburg? Wij helpen je graag en nemen de voorbereiding en planning geheel uit handen.
Je kiest één van onze standaard activiteiten of wij stellen in overleg een groepsactiviteit op maat voor jullie samen. Zo weet je zeker dat de activiteit bij jou en je vrienden of familie past.
Bezoek onze website: www.limburggroepsuitje.nl en vraag geheel vrijblijvend een offerte aanvraag.

LimburgGroepsuitje is de nieuwe naam van de afdeling groepsreserveringen van VVV Midden-Limburg.
Wij zijn nog altijd dé specialist in het organiseren van een leuk groepsactiviteit in de regio Noord- en Midden-Limburg.

Dit is Noord en Midden-Limburg:

 • Volop Cultuur
  Het witte stadje Thorn, voormalig vestingstadje Stevensweert, Roermond: stad van architect Pierre Cuypers om er maar een paar te noemen.
  Tip: Maak een privé wandeling met één van onze deskundige VVV- gidsen. Vol passie vertellen ze de mooiste verhalen, interessante weetjes en leuke anekdotes.
 • Prachtige natuur
  Onze Big Five natuurgebieden: Nationale Parken de Meinweg en de Groote Peel, het Leudal, Rivierpark Maasvallei en Grenspark Kempen~Broek.
  Heerlijk wandelen en fietsen in de prachtige natuur.
  Tip: Leer de regio echt kennen samen met één van onze deskundige VVV-gidsen tijdens een huifkartocht, wandeling of fietstocht.
 • Maasplassen
  Dit aaneengesloten netwerk van grote en kleine plassen, ontstaan door grindafgravingen, is het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland. Een paradijs voor watersporters.
  Tip: Tijdens een rondvaart krijg je pas echt een indruk van de omvang en schoonheid van de Maas- en Maasplassen.
 • Bourgondisch genieten
  In een restaurant of op een gezellig terras genieten van een lekker stuk Limburgse vlaai, lokale wijnen en biertjes en overheerlijke streekproducten.
  Tip: boek een bezoek aan een aspergeboerderij, een bierbrouwerij, een Middeleeuwse wijnkelder of een rondleiding bij een wijngaard incl. proeverij van lokale wijnen en streekhapjes.
 • Shoppen
  Noord- en Midden-Limburg is dé regio voor funshoppen. Leuke winkels in gezellige centra en meer dan 200 designmerken in het Designer Outlet Roermond. Een mekka voor echte shopaholics.
  Tip: Op zoek naar een compleet dagprogramma?  Boek dan ‘de 7 Zonden van Rueremonde’. Dit groepsprogramma bestaat uit een stadswandeling met gids, een rondvaart incl. lunch aan boord en funshoppen in Roermond.

Nieuwsgierig geworden?
Kijk voor nog meer mogelijkheden op onze website www.limburggroepsuitje.nl, neem contact met ons op via telefoonnummer: +31 (0) 475-330289 of stuur een mail naar groepsuitje@hartvanlimburg.nl