Hart van Limburg, Roermond

Groepsactiviteiten in Nederlands-Limburg

Met een kleine of grote groep op zoek naar een actief, sportief, cultureel of culinair dagprogramma of meerdaags verblijf in de regio Noord- en Midden-Limburg? Wij helpen je graag en nemen de voorbereiding en planning geheel uit handen.
Je kiest één van onze standaard activiteiten of wij stellen in overleg een groepsactiviteit op maat voor jullie samen. Zo weet je zeker dat de activiteit bij jou en je vrienden of familie past.
Bezoek onze website: www.limburggroepsuitje.nl en vraag geheel vrijblijvend een offerte aanvraag.

LimburgGroepsuitje is de nieuwe naam van de afdeling groepsreserveringen van VVV Midden-Limburg.
Wij zijn nog altijd dé specialist in het organiseren van een leuk groepsactiviteit in de regio Noord- en Midden-Limburg.

Groepsprogramma  ‘Machtige vrouwen van Thorn’

Het witte dorpje en voorheen ‘ministaatje’ Thorn stond maar liefst achthonderd jaar in het teken van omkoping, dreigementen, intriges en.… vrouwelijke macht. De ‘machtige vrouwen van Thorn’ zwaaiden hier de scepter en deden er alles aan om hun privileges in stand te houden.
De VVV-gids vertelt tijdens de wandeling verhalen over de stiftdames, de vrouwelijke macht en de bijzondere geschiedenis van Thorn.

In het Limburgs Museum in Venlo bezoek je de tentoonstelling ‘de vergeten prinsessen van Thorn’ en maak je kennis met enkele adellijke dames die in het Stift Thorn leefden.

De tentoonstelling geeft een unieke inkijk in het leven van de Europese adel in de achttiende eeuw. Een leven met een voor die tijd grote vrijheid en vol pracht en praal, maar ook een leven in een gouden kooi.

Prijs:
Vanaf 35,00 per persoon

Inbegrepen:
*Ontvangst met koffie en vlaai in Thorn
*Rondleiding machtige vrouwen in Thorn
*Bezoek Abdijkerk
*Bezoek tentoonstelling ‘de vergeten prinsessen van Thorn’ in het Limburgs Museum

Kijk hier voor meer informatie en reserveren
Of neem contact op met:
LimburgGroepsuitje
T: +31 (0)475-330289
E: Groepsuitje@hartvanlimburg.nl