Chocolate Nation, Antwerpen

Chocolate Nation is het grootste Belgische chocolademuseum ter wereld. Wie België zegt, denkt meteen aan chocolade. Belgische chocolade is wereldberoemd. 

In veertien gethematiseerde ruimtes nemen we je 60 tot 90 minuten lang mee in het verhaal van onze Belgische chocolade.

De reis start in de cacaoplantages aan de evenaar en volgt de cacaoboon naar de grootste opslaghaven van cacao ter wereld in Antwerpen. Een reusachtige fantasiemachine toont hoe Belgische chocolade gemaakt wordt en hoe de fluweelzachte smaak ontstaat. Chocoladetradities, geschiedenis, merken, producten en innovaties die voor de wereldwijde reputatie zorgden, je vindt ze allemaal op jouw reis door het museum. En er kan uiteraard geproefd worden!

Ga op chocoladereis met jouw klas in het grootste Belgische chocolademuseum ter wereld. In dit belevingsmusuem kom je alles te weten over onze wereldberoemde Belgische chocolade. Kortom een museum om van te smullen!

 Chocolate Nation is daarmee de ideale educatieve uitstap voor scholen. Een schooluitje dat gegarandeerd in de smaak zal vallen. Chocolate Nation bevindt zich recht tegenover het Centraal Station in Antwerpen. 

Tip: kinderen tot 12 jaar betalen slechts €1 per treintraject met NMBS (in schoolverband). 

Chocolate Nation, in hartje Antwerpen, is een magisch uitje voor jong en oud, dat bovendien heel lekker is.

Meer informatie op www.chocolatenation.be/scholen
website: https://chocolatenation.be/nl