Sunparks Kempische Meren, Mol

Een dagje uit – Sunparks Kempense Meren, Mol

Sunparks Kempense Meren ligt middenin de uitgestrekte bossen en meren van de ‘Stille Kempen’. Midden al het groen kunt u eindeloze wandelingen en fietstochten maken. Ook daggasten kunnen genieten van onze binnen- en buitenactiviteiten, bars en restaurants.

Ons subtropisch zwemparadijs Aquafun is de ideale plek voor enthousiaste waterraten met 100% mooi weersgarantie! Hier beleeft de hele familie urenlang waterplezier. Roetsj van de glijbaan, trotseer de wilde golven van het golfslagbad, of laat u meevoeren door de waterversnellers. Ook baby’s en peuters beleven dolle pret in het baby- en kinderbad.

Ontdek onze andere activiteiten die u eveneens als daggast op ons park kan doen. Een spelletje minigolf in de zon of een partijtje bowling bij slecht weer? Kom zeker eens langs en probeer het zelf. 

Wij zijn gelegen aan de Rauwse Put in Mol, midden in de mooie Kempen en omringd door prachtige natuur. Dé ideale omgeving voor een leuke wandeling of fietstocht voor jong en oud. Wij bieden de mogelijk om je fiets, e-bike of mountainbike bij ons te reserveren in onze Bike & Fun. 

Twijfel ook zeker niet om bij ons te stoppen voor een verfrissend drankje of lekkere maaltijd. Onze Brasserie, met Belgische kaart, is elke dag geopend. Bij mooi weer kan u kiezen voor een cocktail aan onze gezellige Beach Bar en ook onze Sports Bar biedt een leuke omgeving om samen met je vrienden iets te drinken en een leuke sportwedstrijd mee te volgen.

Ook onze Shop is 7/7 geopend en toegankelijk voor onze daggasten. Wisten jullie dat wij ook een Starbucks toestel hebben staan in ons Park Center voor een lekkere koffie?

Wist je dat wij de mogelijkheid bieden om jouw verjaardagsfeestje of familiefeest bij ons te boeken?
Tevens verzorgen wij ook o.a. bedrijfs- en personeelsfeesten, meetings en congressen.

Info en reservaties

Website: https://www.dagjesunparks.be/kempensemeren/NL
WhatsApp 0470 90 18 31
Telefoon 014 81 72 52