Land van Herve

Aan de grens met Nederland en Duitsland, tussen de Vesder en de Maas, ontplooit het Land van Herve een typisch heggenlandschap met hagen en weiden, dat het decor vormt voor een opmerkelijk erfgoed : 3 van de ‘Mooiste Dorpen van Wallonië’, de abdij van Val-Dieu, de oude koolmijn Blegny-Mine, de Drielandenpunten en het historische hart van zijn gemeenten.

Broederschappen, gilden, kermissen, markten en carnavals (waaronder de Cavalcade) getuigen van tradities uit een rijk verleden. Een verleden met soms sombere tijden, waaraan de Amerikaanse militaire begraafplaats, de forten en de musea ons herinneren.

Ons net van wandel- en fietspaden zal beslist in de smaak vallen van natuurliefhebbers en smulpapen kunnen zich tegoed doen aan de topproducten van onze streek : kaas van Herve, stroop van appels en peren, bieren, wijnen, chocolade… U hebt het al in het snotje : uw volgende bestemming voor één of meerdere dagen wordt het Land van Herve !

GROEPSARRANGEMENTEN

Kies uw circuit en laat u gidsen… Het Huis voor Toerisme van het Land van Herve zorgt voor alles.

Op het programma : dorpen en landschappen die typisch zijn voor de streek, streekproducten, erfgoed… en nog veel meer !

Het programma is aanpasbaar aan uw wensen, in groepen van minimaal 20 personen die zich verplaatsen met hun eigen touringcar.

e-mail : info@paysdeherve.be / excursion@paysdeherve.be
website: http://www.paysdeherve.be/nl
extra info: https://www.paysdeherve.be/nl/groepsarrangementen

Facebook: https://www.facebook.com/MaisonDuTourismeDuPaysDeHerve/
Instagram: https://www.instagram.com/visitpaysdeherve/