Plopsa Station Antwerp

Plopsa Station Antwerp: Het familiepark in het hartje van Antwerpen

Jouw favoriete Plopsa-helden en geliefde stripfiguren ontvangen je met open armen in Plopsa Station Antwerp! Met zijn unieke locatie worden kinderen in een mum van tijd betoverd door de magie van dit Plopsa-park. Meer dan 15 spannende attracties, verdeeld over maar liefst 4 verdiepingen, bezorgen alle bezoekers ongetwijfeld een onvergetelijke dag.

Meer dan 15 sensationele attracties…

Lambik daagt alle snelheidsduivels uit voor een spannend duel op een écht racecircuit. Durf jij het aan? Zet je schrap en race op Suske en Wiske’s: De Razende Race! Ga op tour doorheen Smurfenland in Het Smurfenavontuur of klim aan boord van de enige echte Lucky Luke Express en leef je uit in de cowboystad. Ben jij een echte waaghals? Begeef je in dat geval naar Wickie’s Valtoren! Hou je goed vast want voor je het weet, val je razendsnel naar beneden. Mag het iets rustiger? Zing dan luidkeels mee met alle K3-hits terwijl je rondrijdt in de K3 Disco Cars. Neem een kijkje in Maya’s Speeltuin, waar de allerkleinsten oneindig veel klim- en klauterplezier beleven. Bovendien kan je steeds terecht bij je favoriete Studio 100- en striphelden voor een Meet&Greet, waarbij je een leuke herinnering meeneemt naar huis.

Heb je zin in een heuse dagschotel zoals Xavier? Of kies je eerder voor een warme choco van Marcske? Geniet van de lekkerste drankjes en kom helemaal in de voetbalsfeer in het café van F.C. De Kampioenen. Mag het wat meer zijn? Kom dan zeker van een heerlijke spaghetti genieten in het Mr. Spaghetti restaurant.

… met een vlotte bereikbaarheid

Dankzij de unieke ligging van het park, in het Centraal Station van Antwerpen, ben je dankzij de trein in minder dan 2 minuten in Plopsa Station Antwerp!

Plopsa Station Antwerp
Mediaplein
B-2018 Antwerpen
info@plopsa.be
www.plopsastationantwerp.be
instagram: @plopsa_official
Facebook: Plopsa Station Antwerp