Vlaamse Jeugdherbergen

Schoolreizen in het groen, aan zee en in de stad

All-in schoolreizen = verblijf + programma
Jeugdherbergen zijn de ideale uitvalsbasis voor een leerrijke ontdekkingstocht doorheen de Vlaamse steden en natuurgebieden. Wij bieden uitgewerkte programma’s aan in 18 jeugdherbergen in Vlaanderen. Elke locatie heeft een programma van 3 of 5 dagen met de nadruk op milieu-educatie, cultuur, sport en spel.

Ben je enkel op zoek naar accommodatie of wil je een all-in pakket met georganiseerde activiteiten en volpension? Contacteer schoolklassen@vjh.be voor een voorstel op maat van jouw groep.

Programma’s 2022
Zeeklassen in Blankenberge, Oostduinkerke en Oostende.
Stadsklassen in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven en Lier.
Natuurklassen in Bokrijk, Maldegem, Ronse, Sankt-Vith, Voeren, Westerlo en Zoersel.
Herinneringsklassen in Brugge, Kortrijk, Oostduinkerke en Oostende. 

Gratis bio drinkfles
Ook dit schooljaar krijgt iedere leerling op schoolreis een gratis drinkfles bij het lunchpakket. Deze kunnen ze makkelijk bijvullen aan de kraan waardoor ook wij minder plastic flesjes moeten uitdelen. Op deze manier laten we ze bewust omgaan met het milieu en helpen we jaarlijks 43.000 petflesjes de wereld uit!

Met de leerkrachten naar de jeugdherberg?
Dan kan natuurlijk ook! Wij bieden comfortabele accommodatie, lekkere en gezonde maaltijden, gratis gebruik van de vergaderzalen… kortom alle ingrediënten voor een geslaagde teambuilding of meerdaagse personeelsvergadering.

Gratis introductiedagen
Interesse in onze schoolreizen? Kom dan naar één van onze gratis introductiedagen. Je krijgt er meer info over de programma’s en een rondleiding in de jeugdherberg. Meer info en inschrijvingen op de website.

www.jeugdherbergen.be

Volg ons op FacebookInstagram en Twitter.