Plopsaqua De Panne

Plopsaqua De Panne: Waterpret gegarandeerd!   

Maak je borst al maar nat voor een wonderlijk wateravontuur in Plopsaqua De Panne! In het populaire waterpretpark, dat zich naast Plopsaland De Panne bevindt, ontdek je meer dan 15 spetterende waterattracties voor jong en oud!

Waterpret voor de allerkleinsten én echte waaghalzen

In Plopsaqua De Panne neemt Wickie de Viking je mee op een winterse tocht doorheen het Vikingdorp. Let goed op, want boven het woeste Stormbad breekt meermaals per dag een bulderend onweer los met metershoge golven en hevige regenbuien. Stap in voor een dolle rit op De Glijdende Banden, wring je al draaiend door de bochten van deze superleuke glijbaan op een grote boei! De echte feestbeesten kunnen terecht in de Disco Slide waar je op leuke beats en lichteffecten een spectaculaire rit maakt. Nog niet spannend genoeg? Ontdek de Sky Drop ontdekken en maak een vrije val op 20 meter hoogte aan een topsnelheid van 40 km/u. Ga achteraf zeker een plons wagen doorheen de ravijnen en mysterieuze grotten en ontrafel ondertussen de mysterieuze viking geheimen in de Wild River.

De allerkleinste vikings kunnen al hun energie kwijt in Wickie’s Speeldorp, waar ze erop los kunnen klimmen en klauteren. Wees wel op je hoede voor verrassende watereffecten en vallende watertonnen. Bovendien kan je jezelf alleen maar bevrijden uit zijn Speeldorp via spectaculaire glijbanen.

Toch even nood aan wat ontspanning tussen al dat avontuur? Kom helemaal tot rust in de Sauna of Bubbeltonnen dankzij het masserend effect van de luxe-jacuzzi’s. Zak achteraf zeker even onderuit in de ligzetels op Wickie Beach.

Plopsaqua De Panne
De Pannelaan 68
8660 De Panne
info@plopsa.be
www.plopsaquadepanne.be
instagram: @plopsa_official
Facebook: Plopsaqua